Nyers gombás szendvics

Nyers gombás szendvics

Szerző: 2016. szeptember 14. szerda

A csiperkegomba nyersen is fogyasztható, nagyon finom, ropogós! Érdemes kipróbálni! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : - perc

Hozzávalók

Elkészítés

A tonhalat kikeverjük a krémsajttal és belecsepegtetünk egy pici citromlevet.

Egy szelet kenyeret kenjünk meg a krémmel, tegyük rá a salátalevelet, a nyers, szeletelt gombát és a paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk.

Apróra vágott metélőhagymával, ízlés szerint citromlével ízesítsük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*