Nyers gombasaláta avokádóval

Nyers gombasaláta avokádóval

Szerző: 2017. február 13. hétfő

A csiperkegombát nyersen is fogyaszthatjuk, avokádóval pedig igazi mexikói salátát kapunk!

  • Előkészület : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A paradicsomot meghámozzuk és kockára vágjuk. Szebb a saláta, ha a magok egy részét eltávolítjuk.

Az avokádót meghámozzuk, felkockázzuk, citromlében megforgatjuk, hogy ne barnuljon meg és összekeverjük a paradicsommal.

Az újhagymát 1 cm-es darabokra, a nyers gombát apró kockákra vágjuk és a salátához adjuk.

A finomra vágott korianderrel óvatosan összekeverjük.

Ízlés szerint sózzuk.

Zöldsaláta ágyon tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*