Nyers gombasaláta garnélával

Nyers gombasaláta garnélával

Szerző: 2016. április 1. péntek

Roppanós gomba és roppanós garnéla egy finom salátában.

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

Először elkészítjük az öntetet: az olívaolajba beletesszük a citrom levét, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott zöldfűszert.

A gombát vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.

Hozzáadjuk az előre megpucolt és főtt garnélarákokat és az öntettel leöntjük.

Frissen, pirítós kenyérrel fogyasztjuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*