Olajos gombasnack citrommal és olívabogyóval

Olajos gombasnack citrommal és olívabogyóval

Szerző: 2017. december 3. vasárnap

Az egyik legkönnyebb és legjobb vendégváró az ünnepek alatt! Ehhez az ételhez egészen apró vagy 4-5 cm átmérőjű gombát célszerű használni.

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

A  gombákat négy részre vágjuk, forrásban lévő vízben 3-4 percig főzzük, majd leszűrjük.

Tálba tesszük és sóval, borssal, zöldfűszerrel (pl. snidling, petrezselyem, koriander) kikevert olívaolajjal leöntjük.

Citromkarikákat és olívabogyót adunk hozzá és kis tálkákban tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*