Padlizsános gombakrém

Padlizsános gombakrém

Szerző: 2016. augusztus 8. hétfő

Egy jó szendvicskrém recept sosem hiányozhat a repertoárunkból! 

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

A padlizsánokat kettévágjuk és a sütőben a vágott felére fektetve kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Sütés után kikaparjuk a belsejét és hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojást, a megpárolt gombát, a tört fokhagymát és a tejfölt.

Sózzuk, borsozzuk, ki olívaolajjal meglocsoljuk. Kézimixerrel összedolgozzuk az egészet.

Érdemes már fogyasztás előtti napon összeállítani, így az ízek jobban összeérnek.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*