Panírozott óriás csiperke szeletek paradicsomsalátával

Panírozott óriás csiperke szeletek paradicsomsalátával

Szerző: 2015. június 25. csütörtök

Az óriás csiperke nem csak a grillen kiváló, hanem panírozott formában, ezzel a remek mártogatóssal is fenséges!  Vigyázat, függőséget okoz! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

​Vágjuk 1-1,5 cm-es szeletekre a nagy méretű gombát és panírozzuk ki. Süssük ki forró olajban.
A paradicsomsalátához szeleteljük fel a koktélparadicsomot és a hagymát, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg friss bazsalikommal.
A mártogatóshoz morzsoljuk a sajtot a joghurtba.
Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*