Paradicsomos kuszkusz gombával és garnélával

​​

Paradicsomos kuszkusz gombával és garnélával

Szerző: 2015. július 14. kedd

Igazi mediterrán, arab étel, amelynek elkészítése nem is igényel olyan sok időt és tudást! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk apró szeletekre a gombát és pároljuk meg.

Hámozzuk meg a paradicsomokat, távolítsuk el a magokat és vágjuk apró kockákra. Forgassuk át forró olívaolajon egy serpenyőben, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a párolt gombát és a zúzott fokhagymát.

Szórjuk rá a kuszkuszt és engedjük fel vízzel. Ha szükséges, még sózzuk és folyamatos kevergetés mellett forraljuk össze. A kuszkusz gyorsan felveszi a vizet, igazából főzést nem igényel, de, hogy az ízeket átvegye, lassú tűzön még kevergessük.

Dobáljuk bele a tisztított főtt garnélarákokat, formázzunk kis kupacokat a tányéron és tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*