Pikáns gombafejek

Pikáns gombafejek

Szerző: 2015. augusztus 14. péntek

Ázsiai ízek, mint egy gyors vendégváró étel! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombákat a méretüktől függően egészben vagy félbevágva forró, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.

A szezámmagolajat összekeverjük a csiliszósszal, a pirított szezámmaggal és beleszórjuk az apróra vágott hagymát.

Keverjük hozzá a gombákat.

Főtt rizzsel tálalva kitűnő étel, de nagyszerű vendégváró is.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*