Portobello gombás mozzarella saláta

Portobello gombás mozzarella saláta

Szerző: 2015. január 15. csütörtök

Amikor a sok nehéz étel és bejgli után valami könnyedebbet kívánunk, és hogy tehermentesítsük szervezetünket, akkor dobjuk be ezt a gyors és könnyű vacsorát!

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

A nyers portobello gombát, a mozzarellát és a paradicsomot felszeleteljük és váltakozva, kör alakban egy tányérra tesszük. Sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk, friss (vagy szárított) bazsalikomlevéllel díszítjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*