Provance-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtésztaágyon

Provance-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtésztaágyon

Szerző: 2014. augusztus 11. hétfő

A sertéshúshoz kiválóan passzol a csiperkegomba, ezzel a gombás raguval pedig garantált a siker! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Elkészítés

Kis olajon a kiklopfolt hússzeleteket átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a provance-i fűszerkeveréket, a csíkokra vágott lilahagymát és a dijoni mustárt. Pici vizet adunk hozzá, hogy amíg a hús puhul, nehogy odakapjon.

Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a felezett vagy negyedelt gombákat. Készre pároljuk. Ízlés szerint, aki igényli 2-3 evőkanál főzőtejszínnel krémesítheti.

Az időközben kifőzött zöldtésztával és némi friss zöldséggel, salátával tálaljuk.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*