Pulykahúsos nyers gombasaláta

Pulykahúsos nyers gombasaláta

Szerző: 2015. január 15. csütörtök

Hová tegyük a maradék sült húst? Hát ebbe a gyors és könnyű salátába, ami két ünnep között remek vacsora!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

Egy nagyobb lapos tálra lazán rászórjuk a salátát, a lereszelt nyers céklát, a nyers gombaszeleteket és az apró kockákra vágott hideg pulykahúst. Sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk, rászórjuk a pirított fenyőmagot és végül balzsamecetkrémmel díszítjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*