Pulykamedálok szegfűgombával

​​

Pulykamedálok szegfűgombával

Szerző: 2015. augusztus 19. szerda

Egy erdei gombás étel, amely egyike a legközkedveltebb és legjobban keresett gombáinknak. A szegfűgomba világos tejeskávé színű, szegfűszegre emlékeztető illatú gomba.

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Keverjük bele az olívaolajba a zúzott fokhagymát, az apróra vágott zöldfűszert (petrezselyem, koriander, snidling), sózzuk, borsozzuk.

Forgassuk bele a hússzeleteket és serpenyőben mindkét oldalukat hirtelen süssük ki.

Szedjük ki a húst és a visszamaradt olajban a jól megmosott szegfűgombát 2-3 percig forgassuk át állandó kevergetés mellett.

Elkészítés után szórjuk meg friss zöldfűszerrel és azonnal tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*