Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Szerző: 2013. szeptember 9. hétfő

Igazi különlegesség, nemcsak nyáron lehet elkészíteni grillen, de télen is nagyon fel lehet vele dobni a hideg estéket! Ráadásul a hozzávalók szinte egész évben elérhetőek!

Egyszerű és nagyszerű recept.

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

A négybe vágott gombákat, a felkockázott szűzpecsenyét és a nagyobb darabokra vágott hagymát felhúzzuk a rozmaringszárakra. Sózzuk, borsozzuk majd a szőlőmag olajjal meglocsoljuk és feltesszük a grillre. Amíg a nyársak sülnek, addig készítünk egy könnyű salátát: apró csíkokra vágjuk az új káposztát.

A joghurthoz pici sót, borsot adunk, nyomóval beletörjük a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot. Az összevágott káposztát a joghurtba forgatjuk. A grillezett nyársakat ezzel az egyszerű, de annál finomabb salátával tálaljuk.

Nyomtatás

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*