Spárgás, tonhalas gombasaláta

Spárgás, tonhalas gombasaláta

Szerző: 2015. április 22. szerda

Egy igazán könnyű tavaszi saláta csupa friss egészséges hozzávalóból!

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

Pucoljuk meg a spárgát, vágjuk 1.5 cm-es darabokra és pároljuk meg. Szűrjük le, csepegtessük le és rakjuk félre.

A gombát vágjuk négy darabra és forró, lobogó vízben főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és csepegtessük le ezt is.

Szeleteljük fel a retket, vágjuk félbe a mozzarellákat.

A madársalátát tegyük egy tálra, majd lazán helyezzük rá a spárgát, a gombát, a retket és a mozzarella darabokat. Szórjuk meg pirított fenyőmaggal vagy mandulával.

Fogyasztás előtt ízlés szerint locsoljuk meg balzsamecettel és olívaolajjal.

 

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*