Spenót és gombatöltelékes, baconba tekert pulykamell

Spenót és gombatöltelékes, baconba tekert pulykamell

Szerző: 2015. március 26. csütörtök

Friss tavaszi salátával kiváló étek! 

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A spenótot sós, lobogó vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, sóval, borssal és fokhagymával fűszerezzük. A gombát apróra vágjuk és pici olajon megdinszteljük.

Összekeverjük a spenótot és a gombát, a vékonyra szeletelt pulykamellekbe töltjük és felgöngyöljük, majd baconszalonnával tekerjük körbe.

Sütőben aranybarnára sütjük és szezonális salátával kínáljuk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*