Steak Portobelloval

​​

Steak Portobelloval

Szerző: 2015. augusztus 18. kedd

A steak önmagában is nagyon finom, de  dobjuk fel egy kis grill gombával, nem fogjuk megbánni! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Sózzuk, borsozzuk a hússzeleteket és egy kis forró olajon süssük meg mindkét oldalukat. Ha kb. 5-6 percig sütjük, akkor a hús középen átsült lesz. Ha tovább sütjük, a hús teljesen átsül, de keményebb is lesz.

Ugyanebben a serpenyőben a vastag szeletekre vágott, sózott, borsozott gombaszeletek mindkét oldalát pirítsuk meg vagy grillezzük.

Tegyük a gombaszeleteket a hússzeletek tetejére és azonnal tálaljuk.

Kínálhatunk mellé friss salátát, ízlés szerint egyéb köretet is.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*