Sült oldalas gombás raguval

Sült oldalas gombás raguval

Szerző: 2016. július 18. hétfő

Az oldalas minden évszakban megállja a helyét és ezzel a finom gombás-cukkinis körettel sem hízlal!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Az oldalast sózzuk, borsozzuk, előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 1 óra alatt ropogósra sütjük.

Kockára vágjuk a zöldségeket, a gombát sózzuk, borsozzuk és felhevített serpenyőben félpuhára pirítjuk.

Hozzákeverjük az apróra vágott szárított paradicsomot, snidlinget, meglocsoljuk szőlőmagolajjal és azonnal tálaljuk.

Nyomtatás

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*