Sütőtökös gombakrém

​​

Sütőtökös gombakrém

Szerző: 2015. november 2. hétfő

Itt az ősz és ezzel együtt az elengedhetetlen sütőtök szezonja! De gondolkodjunk másban is, mint az ismert tökös ételek! Például egy gombakrémben!

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Süssük meg a kockára vágott sütőtököt, kanalazzuk ki és adjuk hozzá a korábban felvágott és blansírozott gombát.

Sóval, borssal, olívaolajjal, tejföllel és csípős mustárral ízesítsük, vegetáriánusok persze tejföl nélkül.

Botmixerrel krémesítsük és fogyasztás előtt hűtőben pihentessük.

Friss vagy pirítós kenyérrel és némi friss zöldséggel fogyasszuk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*