• Magyar
  • English
  • Deutsch

Gombarecept.hu

  • Főoldal
  • Gombafajok
  • Miért egészséges a gomba?
    • Antioxidánsok
    • Beltartalom
    • D-vitamin
    • Fehérjetartalom
    • Fitten tart!
    • Gombával a rák ellen
    • Szuperélelmiszer
  • Receptek
    • Ebéd
    • Előétel
    • Főétel
    • Gluténmentes
    • Grill
    • Kímélő
    • Laktózmentes
    • Leves
    • Reggeli
    • Saláta
    • Vacsora
    • Vegetáriánus
  • Hírek
  • Konyhai tippek
  • GYIK
  • Kapcsolat
2011. november 4. péntek

Szakirodalom

Győrfi Júlia, Balázs Sándor, Geösel András, Szabó Anna: Fehér és barna kalapú csiperkegomba D-vitamin-tartalmának növelése UVB kezeléssel (Kertgazdaság, 2011.)

Győrfi Júlia: Csiperketermesztés Európában (Kertgazdaság, 2005.)

Print Friendly, PDF & Email

Keresés

Feliratkozás a hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Gombajó fogásainkra és minden hónapban új recepttel lepjük meg!

Letölthető receptfüzetek

Töltse le összes eddigi recepfüzeteinket!

Friss receptjeink a Facebookon!

Címkék

Bio-Fungi bors csiperke csiperkegomba cukkini darált hús ebéd egészség előétel fokhagyma főétel gasztro gomba Grill hagyma húsvét kapor karácsony koktélparadicsom kímélő laskagomba lilahagyma liszt olaj olaj, só, bors olívaolaj olívaolaj, só, bors paprika paradicsom portobello reszelt sajt saláta shiitake só tejföl tejszín termesztett gomba tojás tudomány TV paprika tészta vegetáriánus vendégváró újhagyma ünnep
Oldal tetejére ↑
Minden jog fenntartva.
Gomba, csiperkegomba, laskagomba receptek, gasztronómia, gombás ételek. All Rights Reserved. © 2017  
honlapkészítés | korlátlan tárhely