Szarvasgombás lazacfilé

​​

Szarvasgombás lazacfilé

Szerző: 2016. szeptember 7. szerda

Igazi különleges, ünnepi változat!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megsütjük meg grillezzük.

Megpároljuk a rizst.

A gondosan, kefe segítségével megtisztított szarvasgombát közvetlenül tálalás előtt ráreszeljük a lazacszeletekre és a rizsre.

Idény szerint kapható zöldségeket párolunk vagy frissen bekevert salátával tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*