Tavaszi vegyes gombaleves

Tavaszi vegyes gombaleves

Szerző: 2017. április 24. hétfő

Az egész évben frissen elérhető termesztett gombának igazi tavaszi fuvallatot ad a medvehagyma és az újhagyma páratlan íze.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Kevés olajon az apróra vágott újhagymát és a kockákra vágott bacont megpirítjuk.

Hozzáadjuk az összevágott vegyes gombát és a szárított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk és tovább pirítjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Ha leveskockát használunk, csak a víz után tegyük a levesbe.

Összefőzzük és a vége felé hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát.

Ízlés szerint tejföllel és friss kenyérrel tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*