Tavaszi zöldségtál

Tavaszi zöldségtál

Szerző: 2015. április 28. kedd

Ahogy a neve is mutatja, tavasszal kapható csupa finom zöldségekből áll ez a remek tál! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 40 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Egy fedeles sütőtál aljára öntsünk kevés olajat.

Mossuk meg a zöldségeket, a krumplit vágjuk négybe, a gombákat mérettől függően negyedeljük vagy felezzük. A cukkinit és a padlizsánt vágjuk vastagabb karikákra, a sárgarépát pedig hosszában negyedeljük, az újhagymát karikázzuk fel.

A zöldségeket tegyük a tálba, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg kakukkfűvel, majd forgassuk össze. 180-200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt pároljuk puhára.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*