Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

​​

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

Szerző: 2016. február 23. kedd

Egészséges és könnyű vacsora, mindenkinek ajánlott! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A megtisztított újhagymát vágjuk 1-2 cm-es darabokra. A gombát szeleteljük fel és serpenyőben pároljuk 3-4 percig, majd adjuk hozzá a hagymát és további 2-3 perc párolás után vegyük le a tűzről.

A halfiléket sózzuk, borsozzuk és kenjük be olívaolajjal. Tegyük egy hőálló tálba és a tetejére tegyünk citromkarikákat.

Előmelegített sütőben süssük puhára kb. 20 perc alatt.

Az így elkészített halat tálaljuk a hagymás gombaágyon, köretként főtt rizzsel.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*