Tojásos gombasaláta

Tojásos gombasaláta

Szerző: 2017. április 6. csütörtök

Friss könnyű tavaszi saláta egy igazi tavaszi alapanyaggal, medvehagmával, ráadásul nagyon gyorsan elkészül!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombákat gyors öblítés után negyedeljük, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben zsiradék nélkül pár perc alatt átpirítjuk. Olívaolajból, mustárból, cukorból, zöldfűszerekből salátaöntetet készítünk. Hozzáadjuk a kihűlt pirított gombát és négybe vágott kemény tojásokat. Óvatosan összekeverjük és fogyasztás előtt kis salátalevelekbe töltjük.

A sajtos ropogóst elkészíthetjük kész leveles tésztából, amelyet tojással megkenünk, megszórjuk reszelt sajttal és csíkokra vágjuk. Sütőben aranybarnára sütjük és a gombasalátával kínáljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*