Töltött, grillezett Portobello

​​

Töltött, grillezett Portobello

Szerző: 2015. augusztus 18. kedd

Grillszezonban a legjobb elkészíteni, de hűvösebb időben a sütőben is nagyon finomra sül! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A nagy gombafejekből törjük ki a tönköt, mossuk meg őket és tegyük egy tálra.

Készítsük el a tölteléket. Egy tálban villával dolgozzuk össze a sajtkrémet, a tejfölt, a fetasajtot, a túrókat, a fokhagymát, a fűszereket és az olívaolajat. Töltsük meg a gombafejeket a krémmel és grillezzük meg.

Tálaljuk zöldsalátával.

A portobelló, azaz a nyílott fejű nagy csiperkegomba vastag szeletekre is vágható és grillezhető. Finomabb, ha kis olívaolajban, ízlés szerinti fűszerekkel előre bepácoljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*