Tonhalas gombasnack

​​

Tonhalas gombasnack

Szerző: 2016. július 18. hétfő

Szupergyorsan elkészül és a nyári kánikulában igazán üdítő snack! 

  • Előkészület : 5 perc
  • Főzési idő : 5 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A Portobello gombákat vastag szeletekre vágjuk.

Felhevített serpenyőben vagy grill lapon sózott, borsozott, pici olajjal meglocsoljuk a gomba szeleteket, majd 1-1 percig mindkét oldalán átsütjük, hogy kérget kapjon.

Tálra helyezzük és mindegyik tetejére lazán rászórjuk a tonhalat, az apróra vágott hagymát és a citromszeleteket.

Azonnal fogyasztjuk. Praktikus extragyors, váratlanul betoppanó vendégeknek nagyszerű falat!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*