Tonhalkrémmel töltött gombafejek

Tonhalkrémmel töltött gombafejek

Szerző: 2016. szeptember 7. szerda

  • Előkészület : 5 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejeket enyhén sós vízben mindkét oldalán 3-4 percig pároljuk.

Pástétom I.:

A töltelék elkészítésénél a zöldfűszeres krémsajtot összekeverjük a tonhallal, kevés citromlével, sóval, borssal.

Pástétom II.:

A kemény tojásokat, a tonhalat, pici sót, borsot, mustárt, tejfölt pár csepp citromlével összekeverünk botmixerrel.

Ízlés szerint bármelyik krémmel megtölthetjük a gombafejeket.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*