Tonhalsteak grillgombával

​​

Tonhalsteak grillgombával

Szerző: 2016. február 24. szerda

Diétázóknak, fogyókúrázóknak, mindenkinek ajánlott: hal és gomba, az egyik legjobb kombó! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A tonhalsteak sütésének titka, hogy legalább 2,5 cm-es vastag szeleteket vágjunk.

Pici olajjal locsoljuk meg és fűszerezzük sóval, borssal.

Mindkét oldalát süssük hirtelen 2-2 percig a grillen és a vele egy időben grillezett gombafejekkel tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*