Tükörtojásos Portobello

Tükörtojásos Portobello

Szerző: 2013. augusztus 26. hétfő

Mivel két hozzávaló szükséges, ennél egyszerűbb reggelit én nem tudok a világon! 🙂 A portobello gomba a barna csiperkegomba, egy speciális termesztési technológia révén nagyra nő, és a kalap szélén a hártya megnő. Íze intenzívebbé válik, igazi különlegesség!

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Az érett gombafejekbe óvatosan beleütjük a tojást úgy, hogy a sárgája ép maradjon és megsózzuk. Előmelegített sütőben 200-220 °C-on megsütjük.

Nyomtatás

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*