Vörös sügér pirított gombával

Vörös sügér pirított gombával

Szerző: 2017. január 3. kedd

Igazából összetettebb a recept: Sóban sült vörös sügér currys rizzsel, gyömbéres, újhagymás pirított gombával.

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A sóágyban elhelyezzük a sügért, a citromkarikákat rátesszük és, 190 °C-os sütőben kb. 25-30 perc alatt puhára sütjük.

Amíg a hal sül, a gombákat négybe vágjuk, felhevített serpenyőbe helyezzük, sózzuk, hozzáadjuk a lereszelt gyömbért és a felaprított újhagymát.

A rizst megfőzzük, sózzuk és főzés közben hozzáadjuk a curryport.

A készre sült halat egy tál közepébe helyezzük, köré szórjuk a gyömbéres gombát és rizskupacokat készítünk.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*