Zöldbabos gombasaláta

​​

Zöldbabos gombasaláta

Szerző: 2016. február 1. hétfő

Bármilyen évszakban fogyasztható saláta mindössze 2 összetevővel! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Pároljuk meg külön-külön a zöldbabot és az apró fejű csiperkegombát sós vízben. A zöldbabnál ügyeljünk arra, hogy ne főzzük túl. Mindkettőt szűrjük le, keverjük bele az apróra vágott kaprot és ízlés szerint locsoljuk meg olívaolajjal, balzsamecettel, valamint nyomjuk rá a fokhagymagerezdeket. Sózzuk, borsozzuk.

Fogyasztható azonnal is, de az ízek összeérése érdekében nem árt pár órát pihentetni hagyni a hűtőben. Ha csak másnap fogyasztjuk, akkor a kaprot frissen adjuk hozzá.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*