Zöldspárgás gombasaláta

Zöldspárgás gombasaláta

Szerző: 2013. május 3. péntek

A spárga gombával egy friss, tavaszi salátában egy igazi könnyű, harmonikus kombináció, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető.

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

A zöldspárgát szükség esetén megpucoljuk, darabokra vágjuk és megpároljuk úgy, hogy kicsit roppanós maradjon. A gombát forró, lobogó vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük (3-4 perc). Egy tálban összekeverjük a spárgát és a gombát, hozzáadjuk az összevágott friss kaprot. Sóval, olívaolajjal és balzsamecettel ízesítjük.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*